Remi Marseilla na Velodromeu

Ligue 1

Remi Marseilla na Velodromeu

Aktuelni prvak Francuske, Olympique Marseille, zakomplikovao je odbrane naslova prvaka, pogotovo nakon današnjeg remija na Vellodromeu od Toulousea.

Lioc Remy doveo je domaće u prednost u 30. minuti, ali siu navijači na Vellodromeu mogli uživati samo 15 minuta, nakon što je u 45. minuti na 1:1 izjednačio Braaten.

U nastavku, Toulouse je došao u vodstvo kada je u 61. minuti pogodio Cetto. U samoj završnici susreta bod domaćima donio je Gignac.

U drugom današnjem susretu Montpellier i Nica su podijelili bodove, odigravši 1:1.  Domaće je u prednost doveo Dernis, a na 1:1 izjednačio je Mouloungui.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.