Remi Osasune i Mallorce uz dva crvena kartona

Četvrto kolo Primere

Remi Osasune i Mallorce uz dva crvena kartona

Ekipe Osasune i Mallorce sastale su se danas u susretu četvrtog kola Primere, a pobjednika nije bilo. Gledaoci su pored dva gola mogli vidjeti i dva isključenja.

U prvom poluvremenu nije bilo većih prilika, a  u 34. minuti isključeni su Llorente i Nunes. Na poluvrijeme se otišlo sa početnim rezultatom, 0:0.

 

U nastavku susreta, obje ekipe su igrale sa po deset igrača te su tražile svoje prilike za trijumf. U 69. minuti Sola je doveo Osasunu u vodstvo, a asistent kod pogotka je bio Lamah. Ipak, slavlje navijača Osasune nije dugo trajalo. Samo pet minuta kasnije, Hemed na asistenciju Marqueza pogađa za 1:1 i vraća stvari na početak. Do kraja nije bilo promjene rezultata te su ekipe podjelile bodove.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.