Remi Saint-Etiennea i Reimsa

Sedmo kolo Ligue 1

Remi Saint-Etiennea i Reimsa

Ekipa Saint-Etiennea odigrala je danas svoj duel sa Reimsom u okviru sedmog kola francuskog fudbalskog šampionata.

Prvo poluvrijeme je donijelo dobru igru, ali bez ozbiljnijih prijetnji po gol i jednog i drugog golmana. U drugom poluvremenu, obje ekipe su izmjenama pokušale da osvježe svoju igru te da dođu do gola koji bi im donio pobjedu i vrijedna tri boda. Bilo kako bilo, ni jednima ni drugima to nije pošlo za rukom te je susret završen početnim rezultatom, 0:0.

 

Reims nakon ovog remija zauzima sedmo mjesto sa 11 bodova, odnosno bodom više od Bordeauxa koji svoj susret sa Lyonom igra od 21 sata. Saint-Etienne je na 11. mjestu sa osam bodova.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.