Remi Sturma i Austrije, igrali Hadžić i Dilaver

Bundesliga Austrije

Remi Sturma i Austrije, igrali Hadžić i Dilaver

Derbi susret 27. kola Tipp3 Bundeslige Austrije igrali su Sturm iz Graza i Austria iz Beča, a meč je nakon 90 minuta okončan remijem (1:1), iako su gosti bili mnogo bliži pobjedi. 

Nakon sat vremena bez pogodaka gosti su u vodstvo došli u 66. minutu, a strijelac je bio Ramsebner. Domaći igrači nisu se predavali, a do pogotka vrijednog jednog boda stigli su tri minuta prije kraja preko Djuricina iz penala.

Anel Hadžić u timu Sturma, odnosno Emir Dilaver u timu Austije igrali su po devedeset minuta. Sturm zauzima osmo mjesto sa 28 bodova, dok je Austrija treća sa 39 bodova.

U preostalim mečevima Rapid je minimalnim rezultatom porazio tim Rieda, Admira je sa 3:0 bila uvjerljiva protiv Neudstadta, dok su Grodig i fenjeraš Innsbruck podijelili bodove (1:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.