Remi Sutjeske i Slobode MG

Prva liga RS, play-out

Remi Sutjeske i Slobode MG

D. Vejo

Fudbaleri Sutjeske i Slobode MG podijelili su bodove danas u utakmici petog kola play-out faze Prve lige Republike Srpske, a koja je završena rezultatom 1:1 (1:1).

Meč u Foči bolje su otvorili domaći fudbaler. Svega tri minute je trebalo Fočacima da stignu do prednosti. To nije obeshrabrilo izabranike Čedomira Ćuluma koji su se sabrali pa tako već u 15. minuti susreta stigli do izjednačenja. U ulozi egzekutora se našao Sladojević.

Tim iz Mrkonjić Grada nastavio je sa presingom, ali do kraja prvih 45 minuta rezultat se nije mijenjao.

Sutjeska je bolje otvorila drugu dionicu susreta. Napadali su domaći igrači preko krila, ali lopta nije htjela u gol. U 65. minuti meča, za Fočake je sviran pena, kojeg oni nisu uspjeli realizovati. Petrović u maniru velikih golmana čita govor tijela protivničkog igrača i tako svom tim donosi bod.

U narednom kolu, Sloboda MG će gostovati Slaviji u Istočnom Sarajevu, a Sutjeska će dočekati šamački Borac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti