Remi Veleža i Leotara

Bez pobjednika u Vrapčićima

Remi Veleža i Leotara

Midhat Šljivak

Susret 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Vrapčićima između Veleža i Leotara okončan je bez pobjednika rezultatom 1:1.

Gosti iz Trebinja su bili mnogo bolji tim od Veleža u prvom poluvremenu. Ipak, Velež je prvi zaprijetio preko Hadžića u 12. minuti, no bez problema po gostujućeg golmana.  

 

Potom je Leotar preuzeo igru, a Bandović je u 25. minuti spašavao Velež sigurnog gola nakon dobrog šuta gostiju, da bi potom pet minut akasnije Aničić odlično šutirao, ali lopta je otišla pokraj stative. 

 

Dominacija Leotara se isplatila u 42. minuti kada Sušić pogađa za vodstvo Trebinjaca od 1:0.

 

Velež u 65. minuti dolazi do izjednačenja. Pogodak za poravnanje rezultata postigao je rezervista Ševko Okić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Gosti su u posljednjm trenucima susreta mogli i do sva tri boda u ovom susretu, no Bandović je još jednom fantastično odbranio.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.