Remi Veleža i Novog Pazara u crnogorskom Baru

Pripreme u Crnoj Gori

Remi Veleža i Novog Pazara u crnogorskom Baru

U trećoj pripremnoj utakmici, igranoj danas u Baru, fudbaleri Veleža remizirali su sa Novim Pazarom, a rezultat je nakon 90 minuta glasio 1:1. 

Jedini pogodak za Velež postigao je Anel Hebibović u 27. Minutu susreta, dok je 15 minuta prije kraja konačan rezultat postavio Vuk Sotirović.

Trener Nedim Jusufbegović izvršio je šest izmjena na današnjoj utakmici, a meč je počeo u formaciji 4 - 2 - 3 -1.

Velež – Novi Pazar 1:1 (1:0)

Bar. Igralište SC Bar. Gledalaca 50. Strijelci: 1:0 Hebibović (27), 1:1 Sotirović (75).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež: Oštraković, Maletić, Škaljić, Zolj, Letić, Merzić, Kodro, Blagojević, Hebibović, Rašević, Okić. Još su igrali : Bobić, Mahinić, Pejić, Ćemalović, Zvonić, Hajdarović. Trener: Nedim Jusufbegović.

Novi Pazar: Budaković, Stevanović, Vuković, Dragićević, Protić, Mutavdžić, Rusmir, Kecap, Obrovac, Arsenijević, Sotirović. Trener: Zoran Njeguš.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije