Remi Veleža i Viteza u Vrapčićima

Vitežani prvi poveli

Remi Veleža i Viteza u Vrapčićima

M. Maksimović

Fudbaleri Veleža i Viteza odigrali su danas prijateljski susret na pomoćnom terenu stadiona Vrapčići.

Meč je okončan rezultatom 1:1, a uzimajući u obzir dešavanja na samom terenu od početka do kraja, može se kosntatovati da je i jednima i drugima pripalo po jedno poluvrijeme.

U prvom je Vitez bio bolji, a u drugom Velež. Vitežani su poveli nakon dvadeset minuta igre, a pogodak je postigao Elvis Bibić. Nastavak je donio mnogo bolju igru Rođenih koji su preko Kerima Tatara došli do izjednačenja.

Do kraja je novajlija Penasso imao veliku priliku da Mostarcima donese trijumf, ali nije uspio savladati gostujućeg golmana. Vitez prirpeme nastavlja u Makarskoj gdje će odigrati nekoliko pripremnih mečeva, dok će Velež već u subotu igrati protiv Sarajeva u Čitluku.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi