)
Remi Zvijezde i Gradine

Remi Zvijezde i Gradine

Edmir Škorić

Reprezentativnu pauzu nogometaši Zvijezde iskoristili su za odigravanje pripremne utakmice sa Gradinom. 

Iako su prije samo sedam dana deklasirali komšije iz Srebrenika s 5:1 u utakmici devetog kola Premijer lige BiH, Zvijezdini nogometaši ovoga puta odigrali su 1:1 protiv istog protivnika.

 

Po veoma hladnom vremenu na stadionu Banja Ilidža gosti su i poveli preko Alena Turbića, ali je Vehabović jednu odbijenu loptu spremio u mrežu gostujućeg golmana nakon udarca Stanića za konačnih 1:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Inače, za Zvijezdu su od prve minute nastupili:  Kovačević, Moranjkić (c) Jusić, Jakovljević, Jahić, Mašić, Ristanić, Savić, Halilović, Pandža, Dzafić  

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti