Remi Zvijezde i Laktaša

Prijateljski meč

Remi Zvijezde i Laktaša

Edmir Škorić

Kako je 18. kolo Premijer lige BiH odgođeno za srijedu, danas su Zvijezda i Laktaši iskoristili slobodan vikend te odigrali prijateljsku utakmicu u Krupi. Konačan rezultat glasio je 1:1.

Trener Zvijezde iz Gradačca Zoran Ćurguz je izveo kombiniran sastav na teren. Na golu je bio standardni Elvis Karić, a na bočnim pozicijama igrali su mladi Muamer Nezić te Fuad Gazibegović. Uz standardnog Rusmira Jusića, na štoperskoj poziciji je današnju utakmicu odigrao i Ilija Prodanović, koji je potpisao za Zvijezvu nedavno kao slobodan igrač.

U veznom redu su se našli Velibor Vasilić, koji inače igra na štoperskoj poziciji uz Jusića, te Delić i Hamzić, a trojku u napadu sačinjavali su Šest, Đorić i mladi Omeragić.

Laktaši su poveli u 25. minuti, kada je jedan njihov igrač iskoristio pogrešno vraćanje lopte Vasilića ka svom golmanu Kariću. Zvijezda je bila nešto bolja u drugom poluvremenu, pa je rezervista Milan Kovačević u 55. minuti postavio konačnih 1:1 i to dobro izvedenim slobodnim udarcem sa nekih osamnaest metara.

I jedni i drugi u srijedu u okviru 18. kola igraju kao gosti. Zvijezda će u Sarajevo na noge Željezničaru, a Laktaši kod Modriče.

Prijateljska utakmica:
Laktaši - Zvijezda 1:1

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.