"Remy ide za 14 mil. funti ili ostaje"

Iz Nice poručuju

"Remy ide za 14 mil. funti ili ostaje"

Edmir Škorić

Čelnici francuskog prvoligaša Nice su potvrdili kako svog napadača Loica Remyja neće pustiti za naknadu manju od 14 miliona funti.

Loic Remy (23) se nalazi na vrhu liste želja brojnih engleskih klubova. Osim londonskog Tottenhama i Arsenala, Remyja u svojim redovima žele i West Ham, Stoke City, Sunderland, Liverpool, te Everton.

Generalni direktor Nice Patrick Governatori je, u razgovoru za francuski magazin L'Equipe, kazao kako francuski klub nema namjeru popustiti.

"Mi smo postavili naknadu od 14 miliona funti i to je taj iznos za kojeg Remy može otići ili će ostati ovdje i ispoštovati još dvije godine ugovora sa klubom", kazao je Governatori.

Kako sada stvari stoje, Remy će ostati u klubu, budući da je gore navedenim zainteresovanim klubovima previše za njega isplatiti 14 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.