Remy želi ostati do kraja sezone u Marseilleu

Remy želi ostati do kraja sezone u Marseilleu

Lioc Remy, napadač Marseillea za kojeg su u posljednje vrijeme najveći interes pokazali Liverpool i Tottenham, istakao je da želi ostati u francuskom klubu najmanje do kraja sezone.

Agent francuskog napadača nedavno je rekao da će njegov klijent teško odbiti prelazak na White Hart Lane, jer mu je san zaigrati u Engleskoj, ali on ne očekuje da će se transfer desiti ovog mjeseca.

"Ostajem. Bit ću 100% u Marseilleu do kraja sezone, pa čak možda i do kraja ugovora. Razgovarao sam sa predsjednikom i ostalim osobljem. Ne bi bilo dobro za mene da napustim klub. Vidjet ćemo na ljeto, ali to sada nije u mojoj glavi", rekao je Remy.

Remy, koji je upisao 17 nastupa za Francusku, postigao je 21 gol u 44 nastupa za Marseille od dolaska iz Nice 2010. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije