Renato Sanches slušao srce i dogovorio prelazak u redove velikana, ali novac čini svoje...

PSG krade Portugalca Milanu

Renato Sanches slušao srce i dogovorio prelazak u redove velikana, ali novac čini svoje...

Edmir Škorić

Portugalski reprezentativac Renato Sanches odavno ima postignut usmeni dogovor s Milanom, ali problem mu stvara njegov klub, Lille, koji je prihvatio PSG-ovu ponudu.

Sanches je najavljen kao novi veznjak Milana i u redovima aktuelnog prvaka Italije već neko vrijeme imaju postignut dogovor sa nasljednikom Francka Kessiea, koji kao slobodan igrač prelazi u Barcelonu.

Međutim, kako javlja italijanski list La Repubblica, Lille je prihvatio ponudu PSG-a od 25 miliona eura uz bonuse, dok je za igrača spreman ugovor od čak pet miliona eura po sezoni.

Prethodno je veznjak imao s Milanom dogovor prema kojem bi dobio četverogodišnji ugovor vrijedan 3,2 miliona eura po sezoni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan je spreman Lilleu dati najviše 20 miliona eura (uključujući i bonuse), ne želi da izjednači PSG-ovu ponudu, što igrača poprilično udaljava od San Sira, a navodna alternativa bi mogao biti Jordan Veretout iz Rome.

Igračeva želja je od početka Milan, ali s obzirom da prvak Italije nema snage da se bori s PSG-ovim ponudama, pravo je pitanje šta će od svega na kraju biti.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnan@Kara
Renato je katastrofa. Dokazao se u Bajernu.
6 0
vence
Ja, u Milanu bi za bonove igrao
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti