Rennes slavio protiv Nancyja

Francuski Liga kup

Rennes slavio protiv Nancyja

Ekipa Rennesa večeras je odigrala utakmicu protiv Nancyja u sklopu Liga kupa Francuske, te je slavila sa 3:2.

Početak utakmice nije nagovještavao pobjedu domaćina, budući da Nancy nije došao sa bijelom zastavom.

 

Gosti su poveli u 14. minuti preko Bakara kom je asistirao Zenke. Ipak, slavlje navijača gostiju nije dugo trajalo. Samo dvije minute kasnije, Alessandrini je na asistenciju Pajota poravnao na 1:1. Domaći su do kraja prvog poluvremena uspjeli u potpunosti da preokrenu rezultat, a ovog puta pogodio je Erding.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

U drugom poluvremenu na novi pogodak se čekalo samo dvije minute. Erding je ponovo bio strijelac, a asistenciju je upisao Yann M'Vila. Ipak, gosti smanjuju na 3:2 u 84. minuti, a gol je postigao Moukandjo. To je bio i končan rezultat susreta ovog susreta

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije