Rennes ubjedljiv, Grenoblu remi

Le Championat

Rennes ubjedljiv, Grenoblu remi

U 29. kolu Le Championata Grenoble našeg Mehmeda Baždarevića je odigrao 0:0 kući protiv Monaca, a istim rezultatom je završila utakmica Saint Etiennea i Nancya.

Najubjedljiviju pobjedu kola upisao je Rennes, koji je sa 4:1 bio bolji od Toulousea. Hansson je doveo Rennes u vodstvo u 31. minuti, a onda je Asamoah Gyan s dva gola u 35. i 46. minuti posvisio na 3:0. Braaten je u 51. minuti smanjio, a Eakoko u 90. postavio konačnih 4:1.

Boulogne je golovima Marcqa i Koscielnyja bio bolji od Lorienta (2:0), a Remy je golom u 79. minuti donio pobjedu Nici protuv PSG-a. Auxere je golom Jelena iz 25. minute vodio protiv Le Mansa sve do 90. minute kada je Halstad poravnao, ali samo minutu kasnije Pedreti ipak donosi pobjedu domaćinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.