Reo-Coker razočaran odnosom Ville

Reo-Coker razočaran odnosom Ville

Nigel Reo-Coker, 27-godišnji veznjak, ostao je zapanjen kada je od prijatelja čuo da je otpušten iz Aston Ville.

Gerard Houlier je želio Reo-Cokera i sljedeće sezone u momčadi, ali s obzirom da francuski stručnjak nije ostao na klupi Vilenjaka, situacija se promijenila.

"Prije nego se Gerard Houlier razbolio i napustio klub, rekao mi je da želi sjesti sa mnom i pregovarati oko novog ugovora", rekao je Reo-Coker, dodavši:

"Kada se sezona završila, nije bilo nikakvih kontakata sa Villom o mom ugovoru. Nikada nismo sjeli da bi razgovarali, što mi je bilo obećano".

"Dok sam bio na odmoru čuo sam od prijatelja da sam otpušten. Bio sam razočaran. Trebali su to uraditi na bolji način, sa više poštovanja", dodao je 27-godišnji veznjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti