Reprezenativac Srbije dvije godine u Bešiktašu

Duško Tošić

Reprezenativac Srbije dvije godine u Bešiktašu

Duško Tošić, defanzivac reprezentacije Srbije, uspješno će prošao ljekarske preglede u Bešiktašu i uskoro će staviti paraf na dvogodišnji ugovor. 

Suprug poznate pjevačice Jelene Karleuše u redove velikana iz Istanbula stići će kao slobodan igrač, a posljednji angažman imao je u Genclerbirligiju, za koji je nastupao u posljednje tri sezone.

Tošić je ujedno i prvo pojačanje trećeplasiranog tima turskog šampionata, a pored Genclerbirligija još je nastupao za Crvenu zvezdu, Sochaux, OFK Beograd, Werder, Portsmouth, QPR i Betis. Veliki interes za njegove usluge još su bili pokazali Trabzonspor i Galatasaray. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti