Zmajevi dogovorili dvije prijateljske utakmice za mart

Obje na domaćem terenu

Zmajevi dogovorili dvije prijateljske utakmice za mart

E. Ganibegović

Fudbalska reprezentacija BiH odigrat će u martu dvije prijateljske utakmice.

Naša selekcija tako će imati mini pripreme za Ligu nacija koja počinje u junu, a u terminu kada se bude igrao baraž za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Kako je na svojoj zvaničnoj stranici potvrdio N/FSBiH, naša selekcija će odigrati prijateljske utakmice protiv Gruzije i Luksemburga.

Utakmica protiv Gruzije na programu je 25. marta, dok ćemo Luksemburg ugostiti četiri dana kasnije.

Dakle, obje utakmice naša selekcija odigrat će na domaćem terenu, a satnica i mjesto odigravanja utakmice biti će naknadno određene i objavljene.

Što se Lige nacija tiče, naša selekcija smještena je u grupi zajedno s Finskom, Crnom Gorom i Rumunijom. Četiri utakmice odigrat ćemo u junu, a preostale dvije u septembru.

Kvalifikacije za EURO 2024. na rasporedu su od marta 2023. godine. 

Promo

Top Komentari

Vaha1172
To je to,naš rang
6 1
2323
Aau sramote..opet ce biti 10-ca bar pocetnika koji ce platiti da budu na spisku...Kako razvaljuju reprezentaciju
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi