Bez Džeke i Pjanića na treningu Zmajeva

Petev poštedio najveće bh. zvijezde

Bez Džeke i Pjanića na treningu Zmajeva

M. Šljivak, foto: T. Hebib

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine obavila je trening pred sutrašnji prijateljski meč protiv Kostarike.

Izabranici Ivayla Peteva u Sarajevu se spremaju za sutrašnji meč protiv Kostarike, ali i za meč protiv Francuske koji se igra u srijedu na stadionu Grbavica.

Na današnjem treningu nije bilo najvećih zvijezda bh. tima Edina Džeke i Miralema Pjanića. Njih je Petev poštedio napora i oni su ostali u hotelu.

Njih vjerovatno nećemo gledati u meču sa Kostarikom, gdje će šansu dobiti igrači koji nisu igrali u Finskoj.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Pogledajte detalje sa treninga bh. selekcije.

Top Komentari

BordoBijeli
Treba cuvati njih dvojicu za mec protiv Francuske,sutra dati priliku mladjim igracima i igracima koji nemaju minutazu.Pa izvolite,da vidimo sta znaju.A Dzeko i Pjanic objektivno govoreci nista nisu pokazali protiv Finske,pogotovo Pjanic.Nadamo se da ce biti bolje
8 4
Decembarski
Ima li su napore u klubovima u zadnjim utakmicama,pa da odmore malo
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi