"Reprezentacija je za mene gotova priča"
Poruka navijača na utakmici BiH - Francuska

Bogdan Čeko:

"Reprezentacija je za mene gotova priča"

D. Banović, foto: A. Balić

Nakon što je pretučen u Luksemburgu, član Predsjedništva FS BiH Bogdan Čeko nije prisustvovao meču protiv Francuske na Koševu.

Transparenti na tribinama na kojima je pisalo ’’Ko čeka taj i dočeka’’ i ’’Sam pao, sam se ubio’’ shvatio je kao novi atak.

"Hvala navijačima BiH što su mi otvorili oči i što su pokazali svoje pravo lice. Mislio sam da zajedno nešto možemo napraviti, ali transparentima na Koševu su sve rekli. Kad je riječ o reprezentaciji BiH i putovanjima to je za mene završena priča. Ne želim više da trošim riječi na tu temu. U nedjelju ću u Atini imati šta da kažem i predsjedniku UEFA Michelu Platiniju,", kaže član Predsjedništva FS BiH Bogdan Čeko.

Prije nekoliko mjeseci zahvaljujući Bogdanu Čeki FS BiH je dobio kredit od jedne banke iz RS, kao bi izbjegao totalni krah.

"Ja sam uvjek imao dobru volju da napravimo nešto dobro i da fudbal stavimo na zdrave noge, međutim vidim da to nije moguće. Član sam Predsjedništva tri godine i to daleko manje od mojih kolega iz ovog tijela i ne znam čime sam zaslužio takvo ponašanje. Ostavku neću podnijeti, jer imam obavezu prema FS RS koji me je predložio na ovu funkciju.", rekao je Čeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije