Reprezentativac Italije namještao utakmice?

Nove istrage u Italiji

Reprezentativac Italije namještao utakmice?

Midhat Šljivak

Fudbaler Lazija i italijanski reprezentativac Stefano Mauri jedan je  od osumnjičenih  za sudjelovanje u namještanju utakmica, a pored njega tužilaštvo je  pokrenulo istragu protiv još šestorice fudbalera.rn

Mauri je osumnjičen za namještanje više utakmica Serije A, te nekoliko drugoligaških utakmica, u koje je bio umješan i bivši fudbaler Atalante Cristiano Doni.  

Pored 32-godišnjeg Maurija, osumnjičen je i rezervni golman Napolija Matteo Gianello. Preostala petorica osumnjičenika fudbaleri su Barija, a njihova imena nisu saopštena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije