Reprezentativac Sjeverne Makedonije dolazi u FK Borac?
EPA

Uspostavljeni kontakti

Reprezentativac Sjeverne Makedonije dolazi u FK Borac? · Saznajemo

Borac iz Banjaluke bi u narednim danima mogao dobiti još jedno, veliko, pojačanje za drugi dio sezone.

Ciljevi Borca u ovoj sezoni svode se na izlazak na evropsku scenu, međutim rukovodstvo kluba ne skriva da će, ukoliko im se ukaže prilika, napasti i titulu koju su ranije već jednom imali priliku osvojiti.

U prilog takvim ambicijama svakako ide i posao koji radi rukovodstvo kluba na čelu sa Vicom Zeljkovićem. U dogovoru sa stručnim štabom intenzivno se traga za pojačanjima, a naredni u nizu fudbaler koji bi mogao zadužiti Borčev dres je reprezentativac Sjeverne Makedonije Daniel Avramovski.

Radi se o veznom fudbaleru Vardara koji je ove sezone u 18 utakmica zabio devet pogodaka i pritom šest puta asistirao, a sjajne igre koje je pružao nisu promakle Banjalučanima čiji su čelnici neslužbeno uspostavili kontakte s njim po pitanju transfera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kroz karijeru na ovim prostorima Avramovski je još igrao za Olimpiju, zatim Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Rabotnički, a imajući u vidu sve to, nema sumnje da bi za Borac predstavljao veliko pojačanje.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
O tom po tom. Borac ne smije uci u zamku nagomilavanja igraca, pogotovo stranaca, pogotovo pred sam pocetak lige sa momcima koji nisu prosli pripreme sa ekipom. Trenutni sastav izgleda dobro. Cinjenica je da je na desnom krilu moguce pojacati konkurenciju ali Miric se popravlja. Jakupovic je sve bolji moze igrati tu. Napadac Kajkut je u zivotnoj formi, Vujak se trudi da napreduje, jedino na pozicijama Milutinovica i Vranjesa bi se mogla pojacati konkurencija. Ocekujem na stoperu Cosica, lijevo Volkova, desno Galica. Tu nista ne dirati vise jer i Subic dolazi na ljeto. Uglavnom pojacanja ako nisu bas top mi djeluju kao pretrpavanje i narusavanje koncepta i atmosfere.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi