Posljednji trening pred sutrašnji meč

Reprezentativci Lihtenštajna trenirali na Bilinom polju

Reprezentativci Lihtenštajna obavili su posljednji trening pred sutrašnju utakmicu protiv Bosne i Hercegovine.

Selektor Rene Pauritsch na raspolaganju je imao kompletan kadar sa kojim je doputovao u Zenicu. Prije treninga Pauritsch se obratio javnosti i najavio tešku utakmicu na Bilinom polju.

"Bosna i Hercegovina treba bodove za Brazil, a nadam je još u glavi rezultat iz prvog susreta i nadam se ćemo sutra biti mnogo bolji. Poraz od 8:1 iz prvog meča velika je motivacija za moje igrače i svakako ćemo pokušati da se predstavimo u što boljem svjetlu," između ostalog je govorio selektor Lihtenštajna.

Dobru formu selekcija Lihtenštajna je potvrdila i u mečevima sa Hrvatskom i Grčkom, te se svojim šansama nadaju i u sutrašnjem duelu kako bi popravili loš dojam ostavljen nakon što su im Zmajevi nanijeli visok poraz od 8:1 u prvom duelu u Vaduzu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.