Reprezentativci Zambije trenirali na parkingu pored stadiona

I to se dešava

Reprezentativci Zambije trenirali na parkingu pored stadiona

Teme:

Fudbalski savez Gane (GFA) objavio je da će podnijeti prijavu zbog lažnih tvrdnji da su gosti te zemlje - reprezentativci Zambije morali trenirati na parkingu ispred stadiona u Kumasiju.

GFA tvrdi da je problem uoči utakmice nastao jer su reprezentativci Zambije dva sata zakasnili na trening, te su kapije stadiona Baba Jara bile zaključane.

Fudbaleri iz Zambije su zato odlučili trenirati ispred stadiona, pored svog timskog autobusa na parkingu, u blizini navijača Gane. U Gani tvrde da je Fudbalski savez Zambije očajnički pokušao predstaviti Ganu u lošem svjetlu i isprovocirati navijače.

Gana je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo pobijedila sa 2:1 i tako se plasirala u baraž, dok je Zambija koja je izgubila ostala bez šansi za plasman u Brazil.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije