Trener FK Sarajevo

Repuh: Razmišljam o ostavci

Midhat Šljivak

Trener FK Sarajevo Senad Repuh čestitao je Željezničaru na pobjedi u 112. vječitom derbiju.

Sarajevo je večeras pružilo još jednu blijedu partiju, a na Koševu se počastio i Željezničar koji je golom Zajka Zebe slavio s 0:1.

Trener Sarajeva nije nezadovoljan igrom, ali rezultat je ponovo izostao:

"Nemam šta zamjeriti igračima, želja je bila prevelika i nemam šta više reći. Kada dobijete onakav crveni, to mijenja svu pripremu za meč. I pored toga mi smo parirali Željezničaru. Jedanaesterci su naša bojka. Čestitam Želji. Bilo je i kvaliteta, a igra s 10 igrača je poremetila sve. Nama je da dignemo glavu i idemo dalje. Moramo atmosferu popraviti u ekipi", rekao je Repuh, koji je o napravljene samo dvije izmjene rekao:
"Slika na terenu mi nije govorila da moram nešto previše mijenjati. Nije bilo potrebe da nešto previše mijenjam", istakao je Repuh koji nije želio govoriti o suđenju
"Ne bih komentarisao suđenje. Imaju ljudi koji se bave time", komentarisao je Repuh suđenje.

Sarajevo je jako loše krenulo u sezonu i izgubili su sve utakmice na Koševu.
"Vizija kluba se pravi prije početka sezone. Malo je vremena da se nešto radikalno mijenja. Zadnje dvije-tri godine se konstantno ponavljaju. Potrebno je na pravi način postaviti stvari za budućnosti", istakao je Repuh, koji razmišlja o ostavci.

"Razmišljam o ostavci. Ako će to promijeniti stvari, zašto da ne. Prije svega moramo sjesti s upravom i vidjeti šta i kako dalje", istakao je Repuh.




Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti