Trener Sarajeva pred sutrašnji meč s GOŠK-om

Repuh: Sve osim pobjede će biti neuspjeh

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra na Koševu dočekuju ekipu GOŠK-a u okviru trećeg kola Premijer lige BiH.

Bordo klub je danas u svojim prostorijama održao press konferenciju pred sutrašnji meč na Koševu, a prisutnim novinarima obratio se trener Sarajeva, Senad Repuh, koji je rekao da sve osim pobjede u sutrašnjem meču smatra neuspjehom.

"Nakon dvije sedmice nnajviše smo radili da psihološki vratimo ekipu, pobjeda u Zenici je doprinijela tome i najbitnije nam je da je atmosfera u ekipi dobra. Sutra nas očekuje bitna utakmica i sve osim pobjede ćemo smatrati neuspjehom. Želimo ovjeriti ta tri boda što bi bio vjetar u leđa za nas. Mihojević je povrijeđen i neće igrati sutra, a ostali igrači su u konkurenciji za meč", rekao je Repuh.

"Što se tiče sutrašnjeg meča, kao i svaki put idemo na pobjedu. Sutra smo favoriti i nadam se da ćemo osvojiti tri boda i pozivam sve navijače da nas podrže do nove pobjede. Utisci s novim trenerom su super, odlično radimo i novi trener je nadogradio malo prethodnog trenera i to se odradilo u Zenici. Iz meča u meč će to sve biti bolje", rekao je Samir Radovac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije