Reus: Gol mi je bio važan, ali je važniji bio ekipi

Sjajan debi u dresu Dortmunda

Reus: Gol mi je bio važan, ali je važniji bio ekipi

Veliko pojačanje Borussije iz Dortmunda, Marco Reus, vjeruje kako njegova ekipa može još mnogo napredovati.

Reus je debitovao jučer u pobjedi Dortmunda 2:1 protiv Werdera iz Bremena u prvoj utakmici ove sezone u njemačkoj Bundesligi.

"Mislim da niko od nas ne očekuje da odmah na početku sezone budemo na najvišem mogućem nivou. Vidjelo se na terenu da imamo još mnogo posla pred nama, ali je bilo izuzetno važno da smo ostvarili pobjedu na početku sezone", rekao je Reus, te dodao koliko mu je bio važan gol u debiju.

"Naravno, uvijek sam sanjao da budem strijelac u debiju za ekipu. Ovaj je gol za mene bio veoma važan, ali je ipak bio mnogo važniji za ekipu", rekao je Reus.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.