Reus: Nisam ucjenjivao Bayern

Reus: Nisam ucjenjivao Bayern

Midhat Šljivak

Fudbaler Borussie Monchengladbach Marco Reus odbio je sve optužbe koje su stizale iz minhesnog Bayerna, kako je tražio zagarantovano mjestu u bavarskom timu kao uvjet prelaska u Minhen

Reusa je Bayern praktički jurio nekoliko mjeseci, no on je na kraju završio u Borussiji Dortmund, timu gdje je igrao kao junior.

"Nije istina  da sam ucjenjivao Bayern tražeći mjestu u timu i garantovanu minutažu. Svaki igrač se mora boriti za svoje mejsto u ekipi. Ipak, ne želim obraćati pažnju na takve optužbe od strane rukovodstva Bayerna. Sada se želim koncentrisati na svoju igru", rekao je Reus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.