Reus: Nisam zainteresovan za odlazak u Italiju

Napadač Dortmunda o interesovanjima Talijana

Reus: Nisam zainteresovan za odlazak u Italiju

Fudbaler Borussije Dortmund Marco Reus rekao je kako nije zainteresovan za prelazak U Italiju, jer želi ostati u Dortmundu. 

Rekao je Reus da je njegov menadžer dobio mnogo ponuda iz Italije, ali da on ne pomišlja na odlazak iz Milionera. "Moj menadžer je kontaktiran od strane mnogo klubova. Međutim ja nikada nisam pomišljao na odlazak u Italiju jer želim ostati ovdje u Dortmundu," rekao je Reus. 

 

Napadač koji je u Borussiju došao 2012. godine iz Monchegladbacha za 17 miliona eura kaže kako ne razmišlja mnogo o tome šta budućnost nosi, te da je fokusiran isključivo na Borussiju. "Ne znam šta će biti u budućnosti i ne razmišljam mnogo o tome. Sretan sam u klubu i želim osvojiti što više trofeja," rekao je Reus. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.