Reus odbio ponudu Bayerna

Nisu mu mogli garantovati minutažu

Reus odbio ponudu Bayerna

Najtrofejniji njemački klub Bayern iz Munchena nije uspio u namjeri da na Allianz Arenu dovede mladog Marca Reusa iz Borussija Moenchengladbach.

Bavarci su prošli mjesec stupili u kontakt sa Reusom, ali su pregovori propali kada je ovaj njemački fudbaler zatražio zagarantovanu minutažu. U Bayernu mu to nisu mogli garantovati, pa su pregovori propali.

Inače, na Reusovoj poziciji u Bayernu igraju Arjen Robben, Franck Ribery i Thomas Mueller.

Reus je prošle sedmice potpisao petogodišnji ugovor sa aktuelnim prvakom Njemačke Borussijom iz Dortmunda, kluba u kojem je i počeo karijeru. Gladbach je od imenjaka iz Dortmunda za Reusa dobio 17,5 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.