Revanš susretI Kupa BiH pod reflektorima

Stankiću nagrada za katastrofalno suđenje u Mostaru

Revanš susretI Kupa BiH pod reflektorima

Adnan Beganović

Revanš susreti polufinala Kupa Bosne i Hercegovine u kojima se sastaju Zrinjski i Željezničar, te Borac i Slavija, na rasporedu su u srijedu, a oba duela igrat će se u noćnim terminima, odnosno pod reflektorima.

Revanš susreti polufinala Kupa Bosne i Hercegovine u Mostaru i Banja Luci igraju se u srijedu sa početkom u 19 sati.

Glavni sudija susreta u Mostaru biće Edis Prošić iz Cazina, dok će pravdu u Banja Luci dijeliti Predrag Stankić iz Bijeljine, koji je tako nagrađen za katastrofalno suđenje u prvenstvenom duelu Veleža i Širokog.

Podsjetimo, u prvim susretima, Željezničar je pobijedio Zrinjski sa 3:1, dok su Slavija i Borac odigrali bez pobjednika (2:2).

Revanš susreti polufinala Kupa BiH:
Zrinjski - Željezničar (srijeda - 19.00)
Sudija: Edis Prošić - Cazin
Borac - Slavija (srijeda - 19.00)
Sudija: Predrag Stankić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.