Reyes na pragu prelaska u Galatu

Reyes na pragu prelaska u Galatu

Galatasaray je potvrdio da je u pregovorima sa Jose Antoniom Reyesom, koji bi mogao u Istanbul preseliti za četiri miliona eura.

Reyes je pao u nemilost Gregorija Manzana, nakon što se posvađao s njim, a odmah nakon toga Galatasaray je pokazao interes za španskog krilnog igrača.

Unal Aysal, predsjednik turskog giganta, ptvrdio je da je klub u poziciji da dovede Reyesa, kojeg je Galata željela i prošlog ljeta, ukoliko za to odobrenje da Fatih Terim.

"Informacije koje dolaze iz Španije su tačne. Susreli smo se Reyesom i ukoliko Terim da zaleno svjetlo za transfer, Reyes već sutra može biti ovdje", rekao je Aysal.

"Reyes se prošlog ljeta predomislio i nije došao ovdje, ali sada je sretan što ima ponovo priliku da dođe u Istanbul. Dobra vijest je da će koštati trećinu novca za koji prodali Turana Ardu (za 12 miliona eura prešao u Atletico)", dodao je predsjednik Galate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.