Riad Demić ponovo u matičnom klubu

Poznato lice među Rođenim

Riad Demić ponovo u matičnom klubu

Nakon što su prije nekoliko dana angažovali bivšeg juniora Crvene zvezde Miloša Reljića, Velež je u svoje redove vratio fudbalera koji je stasao upravo u redovima Rođenih, Riada Demića. 

Dvadesetpetogodišnji veznjak potpisao je ugovor sa svojim matičnim klubom do ljeta sa opcijom produženja na još dvije godine. Demić je u Veležu prošao sve omladinske kategorije i igrao do 2012. kada je otišao u Iran. 

Poslije Irana imao je solidnu epizodu u makedonskom Pelisteru sve dok nije doživio tešku povredu križnih ligamenata koljena. U jesenjem dijelu sezone BH Telecom Premijer lige nosio je dres Zvijezde iz Gradačca.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.