Ribery i Abidal spremni već za Albaniju?

Ohrabrujuće vijesti za Laurenta Blanca

Ribery i Abidal spremni već za Albaniju?

Laurent Blanc, selektor francuske reprezentacije, rekao je kako bi Farnck Ribery i Eric Abidal, ipak, mogli biti spremni za susrete kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Albanije i BiH.

Na treningu francuske reprezentacije jučer ujutro nije se pojavilo nekoliko igrača, među njima Riberyja i Abidala, tako da su mediji pisali kako pomenuti dvojac sigurno propušta dva posljednja susreta kvalifikacija za Euro 2012.

"Vijesti za Abidala su bolje. Nadam se da ću moći računati na njega i Riberyja već protiv Albanije", rekao je Laurent Blanc, selektor reprezentacije Francuske.

Defanzivac Barcelone povrijedio je zadnju ložuprotiv Sporting Gijona, dok je ofanzivac Bayerna dobio udarac u bedreni mišić protiv Hoffenheima. Blanc sigurno neće moći računati na Benzemu zbog povrede aduktora lijeve noge i Bacaryja Sagnu koji je slomio nogu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije