Ribery: Mourinho me ljetos zvao u Chelsea

Francuz otkrio

Ribery: Mourinho me ljetos zvao u Chelsea

Franck Ribery je u intervjuu za njemački Kicker izjavio kako ga je Jose Mourinho ovog ljeta zvao u Chelsea.

Priznao je da je u redovnom kontaktu sa portugalskim stručnjakom.

„Često smo u kontaktu, obostrano se poštujemo. Istina je, Mourinho me nedavno zvao u Chelsea,“ kazao je Ribery, te najavio utakmicu evropskog Superkupa u kojoj će Bayernov protivnik biti upravo Mourinhov Chelsea:

„Međusobno uvažavanje će uvijek postojati, ali na terenu se ne prepoznajemo. Učinit ću sve da savladamo Mourinhov tim u petak,“ dodao je Francuz.

Ribery je u isčekivanju izbora za Zlatnu loptu, gdje su mu konkurenti Cristiano Ronaldo i Lionel Messi. Bayern je utakmicu evropskog Superkupa 2001. godine izgubio od Liverpoola sa 3:2 u Monte Carlu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.