Ribery: Možda odem za nekoliko mjeseci
FOTO: EPA

Želi ostati u Bayernu, ali...

Ribery: Možda odem za nekoliko mjeseci

Francuski fudbaler Franck Ribery izjavio je da bi volio ostati u Bayernu. 

Ovaj 33-godišnji ofanzivac za slavni minhenski klub nastupa od 2007. godine, a obzirom da mu ugovor ističe na kraju sezone, pitanje je da li će mu u narednom periodu biti ponuđeno produženje saradnje. 

"Možda ću u Bayernu biti još samo nekoliko mjeseci, ne znam šta bi moglo da se desi. Nalazim se u dobroj formi, a ostalo je sve na čelnicima kluba. Nadam se novom ugovoru", izjavio je Ribery za Goal. 

Ribery je od dolaska u Bayern osvojio čak 18 trofeja, među kojima je i Liga šampiona, a ne krije da je "ušati" pehar ove sezone prioritet. 

"Ukoliko bih morao da biram između titule Bundeslige i Lige šampiona, onda bih izabrao drugu. Malo veću vrijednost ima, iako je Bundesliga sjajno takmičenje. Ipak, želimo osvojiti sve trofeje"; dodao je Ribery. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Vrijedi podsjetiti da je Ribery prije transfera u Bayern nastupao za Marseille, Galatasaray, Metz, Stade Brest, Olympique Ales i Boulogne.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi