Ribery na terenu do kraja godine

Uspješno se oporavlja

Ribery na terenu do kraja godine

Francuski nogometaš Franck Ribery do kraja godine trebao bi se staviti na raspolaganje treneru Pepu Guardiolu.

Ribery se povrijedio u martu na utakmici sa ukrajinskim Šahtarom, a klupski ljekari tada su naveli da će "nekoliko dana" trajati period oporavka. Ni šest mjeseci kasnije ne može se sa sigurnošću saopštiti datum Riberyjevog povratka na zeleni teren. 

"Sada je sredina septembra i mislim da će tokom 2015. godine Ribery biti ponovo na terenu. Važno je da ima pravu dijagnozu i liječenje. Nisam pesimista, vjerujem da će se uskoro vratiti na teren. Potpuno sam uvjeren u to i to je važna stvar", kazao je izvršni direktor kluba Karl-Heinz Rummenige.

I sam Ribery je nervozan jer oporavak traje duže od očekivanog, a njegovo mjesto u timu zauzeo je Douglas Costa i dobro se snašao. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.