Ribić donio pobjedu Slobodi u Goraždu

Slobodi tri gostujuća boda

Ribić donio pobjedu Slobodi u Goraždu

Adnan Beganović

Na otvaranju proljetnog dijela Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine u Goražde su snage odmjerili istoimena domaća ekipa i Sloboda, a nakon 90 minuta slavila je momčad iz Tuzle s minimalnih 1:0.

Fudbaleri Slobode sjajno su otvorili proljetni dio sezone u Prvoj ligi Federcije Bosne i Hercegovine. Naime, na vrućem gostovanju u Goraždu izabranici Smaila Karića su slavili s minimalnih 1:0.

Utakmica nije bila pretjerano kvalitetna, no gosti iz Tuzle su osvojili veoma važna tri boda, koja ih ostavljaju u trci za plasman u viši rang. S druge strane Goraždani su ovim porazom znatno umanjili svoje izglede za ostanak u prvoligaškom društvu.

Do 65. minute nije bilo golova, a onda je Ribić na asistenciju Musića pogodio za kasnije će se ispostaviti, pobjedu Slobode.

Prva liga Federacije BiH, 16. kolo:
Goražde - Sloboda 0:1 (Ribić 65')

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.