Ribić i zvanično napustio Pirotu

Igač s najviše nastupa u dresu Travnika

Ribić i zvanično napustio Pirotu

Kao što je već odranije poznato, igrač koji je potekao u pomenutom klubu sa najviše nastupa u NK Travnik (250), ujedno i kapiten ovog kluba, više nije član Vezira.

"Travnik je moj klub i uvijek će imati posebno mjesto u mome srcu. Proveo sam dosta lijepih trenutaka u tom klubu, ali sve je to fudbal. Život ide dalje. Ne bih komentarisao razloge mog odlaska. Mislim da sam bio korektan. Kao što sam rekao, Travnik je moj klub i meni ne preostaje ništa drugo osim da se zahvalim svima i da im poželim mnogo sreće u prvenstvu, također mnogo sreće želim i novom treneru Prljači, što više bodova, kao i dobrih igara", kazao je Ribić za SpotSport.ba, dodavši:

"U kontaktu sam sa nekoliko klubova, nadam se da ću u toku sedmice saznati ime mog novog kluba".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.