Richards: Lijepo mi je u Italiji

Richards: Lijepo mi je u Italiji

Edmir Škorić

Micah Richards je iz Manchester Cityja prešao na posudbu u Fiorentinu i očito mu se jako dopada u Firenci.

Dvadesetšestogodišnji defanzivac je ljetos stigao u Seriju A, a posljednjih sedmica se povezuje s Interom i Juventusom iako nastupa za Fiorentinu.

“Teško je sada reći gdje ću nastaviti karijeru. Svako želi igrati u Premiershipu, to je još uvijek najbolja i najzanimljivija liga na svijetu”, kazao je Richards, dodavši:

“Ali, ne bih imao ništa protiv da ostanem u Italiji jer mi je ovdje lijepo. Već sam radio sa Interovim trenerom Robertom Mancinijem i to je jedna od mogućnosti. Samo želim da odem negdje gdje ću dosta igrati”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.