Richards: Ne bojimo se Arsenala

Richards: Ne bojimo se Arsenala

Edmir Škorić

Arsenal će sutra u okviru 35. kola engleske Premier lige ugostiti Manchester City. Gosti, koji se ove sezone bore za plasman u Ligi prvaka, na Emirates dolaze bez straha, bar tako tvrdi njihov štoper Micah Richards.

Micah Richards tvrdi da Manchester City nema razloga za strah, unatoč dobroj formi Arsenala na domaćem terenu.

"Pobijedili smo ih dva puta ove sezone, zašto ne bismo opet? Arsenal će htjeti osveti i drugačija su momčad kod kuće. Na Emiratesu vjerovatno igraju najbolji nogomet u Premier ligi, ali možemo svakoga pobijediti kada imamo svoj dan", kazao je Richards.

"Mi još uvijek imamo dobre šanse. Možemo si priuštiti jedan poraz do kraja sezone", dodaje trener Cityja Roberto Mancini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.