Richards: Siguran sam da će Tevez ostati

Defanzivac Cityja istog mišljenja kao Roberto Mancini

Richards: Siguran sam da će Tevez ostati

Nakon svega što se izdešavalo sa Carlosom Tevezom, njegov saigrač, defanzivac Micah Richards se nada da će Argentinac ostati na Eastlandsu do kraja sezone.

Najbolji strijelac Građana sa deset golova, Carlos Tevez podnio je zahtjev da bude stavljen na transfer listu, međutim to su čelnici Cityja odbili.

Menadžer, Roberto Manchini se nada da može uvjeriti 26-godišnjeg napadača da ostane na Eastlandsu do kraja sezone, a takvog mišljenja je i Micah Richards.

"Siguran sam da možemo zadržati Carlosa do kraja sezone. Igramo vrlo dobro u ligi i u Evropi. To što se događalo je iza nas, on je veliki dio naših ciljeva", rekao je Richards, rekavši kako nema promjena u slvačionici:

"On je ostao isti. Samo je donio takvu odluku i to ne mijenja ostale stvari. Uvijek se smije i zbija šale".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti