Rifet Kapić novo pojačanje FK Sarajevo

Veznjak već stigao u Tursku

Rifet Kapić novo pojačanje FK Sarajevo

Ekipa FK Sarajevo se trenutno nalazi u Turskoj gdje obavlja drugi dio priprema za nastavak sezone.

Bordo tim bi trebao dobiti i veliko pojačanje za drugi dio sezone i to u liku Rifeta Kapića (23), nekadašnjeg omladinca ovog kluba.

Rifet Kapić je već stigao u Tursku i treutno se nalazi u hotelu u kojem odsjeda ekipa Sarajeva.

Ovaj veznjak je u Sarajevo stigao na posudbu do kraja sezone iz švicarskog Grasshoppersa, kluba čiji je član od prošle zime. Inače, proteklu polusezonu je proveo na posudbi u moldavskom Sheriffu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rifet Kapić je FK Sarajevo napustio 2014. godine i tada otišao u Istru. Nakon Istre nastupao je za češki Varnsdorf i slovenačku Goricu prije nego što je postao član Grasshoppersa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi21
Hahahahahahahahahahahahaahha
0 24
VelaHavle
Odlicno pojacanje. Taman to nam je falilo, nije Crepulja dovoljan na toj poziciji.
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi