Riise: Možemo pobijediti svakoga

Riise: Možemo pobijediti svakoga

Defanzivac Fulhama, John Arne Riise, vjeruje da nakon pobjede nad Liverpoolom u ponedjeljak, njegov tim može pobijediti svakog protivnika.

"Nakon pobjede nad Liverpoolom, koji je bio u odličnoj formi, u klubu vjerujemo da možemo pobijediti svakoga. Ipak, fokusirani smo na predstojeću utakmicu u Premiershipu, kada igramo protiv Swansea. Očekuje nas veliki broj utakmica u narednom periodu i jako je bitno da nastavimo sa dobrim rezultatima. Tabela nikada ne laže, bar ja tako mislim. Samo moramo osvojiti što je moguće više bodova i nastaviti napredovati na tabeli", rekao je Riise.

Fulham se trenutno nalazi na 13. mjestu u engleskom Premiershipu, ali evidentno je da su popravili formu. U posljednje tri utakmice nisu doživjeli poraz, a dodatni impuls im je dala pobjeda nad Liverpoolom,  ovoga ponedjeljka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.