Fantastičan gol Ristovskog

Rijekin as pretrčao zvijezde Reala i Barce, pa probio De Geu

Reprezentacija Makedonije je sinoć u Skoplju poražena sa 2:1 od Španije, ali je utakmicu obilježio pogodak Stefana Ristovskog iz 66. minute.

Ovaj desni bek, koji je prošle sezone osvojio duplu krunu sa Rijekom, imao je sjajan prodor i uspio je pretrčati sve same zvijezde iz španske odbrane: Jordija Albu, Sergija Ramosa i Danija Carvajala, a zatim topovskim udarcem matirati De Geu.

Ristovskom je ovo bio prvi pogodak u dresu reprezentacije, a nema sumnje da nije mogao birati bolje mjesto da pokaže svoje umijeće, jer se za njegove usluge navodno interesuje slavni Atletico Madrid.

Inače, Ristovski ima 25 godina i prije dolaska u Rijeku je igrao za italijanske klubove Bari, Latinu, Crotone, Frosinone i Parmu. Ugovorom je vezan za Speziju, pa ostaje da se vidi gdje će igrati naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi