Rijkaard trener Misketu i Džeki?!

Rijkaard trener Misketu i Džeki?!

Iako informacija zvuči pomalo nevjerovatno, ipak je potvrđeno kako čelnici Wolfsburga na kraju sezone namjeravaju na klupu ekipe iz "vučijeg grada" dovesti holandskog stručnjaka Franka Rijkaarda.

Njemački mediji potvrdili su informaciju kako su čelni ljudi Wolfsburga već uspostavili kontakte sa nekadašnjim strategom Barcelone i reprezentacije Holandije u želji da ovog stručnjaka dovedu na čelu trenutno vodeće ekipe Bundeslige.

Holanđanin je trenutno bez posla, a cijelu priču dodatno zagrijava činjenica da Wolfsburg nije potpisao produženje ugovora sa sadašnjim trenerom Felixom Magathom, kojem ugovor sa ovom ekipom ističe na kraju ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.