Rio Ferdinand čestitao boljoj ekipi

Rio Ferdinand čestitao boljoj ekipi

U redovima Manchester Uniteda svi su svjesni činjenica da ih je Barcelona nadigrala, pa i stub odbrane prvaka Engleske, Rio Ferdinand.

"Svaka im čast. Veoma smo razočarani što smo izgubili ovu utakmicu, ali protiv ekipe koja igra kao Barcelona morate pokazati svoju najbolju igru da bi imali šanse za pobjedu. Mi to nismo učinili", rekao je Ferdinand.

"Glupo smo primili dva gola, bili smo premekani. Sramota je što nismo igrali dobro, ali ipak smo stvorili pet šest šansi. Možemo samo čestitati Barceloni koja je zaslužila pobjedu. Nećemo tražiti opravdanja, danas je Barcelona bila bolja momčad. Zabili su dva gola u ključnim trenucima i zaslužili su pobjedu", dodao je Rio Ferdinand.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.