Rio Ferdinand ne igra protiv Hrvatske

Rio Ferdinand ne igra protiv Hrvatske

Reprezentativni stoper Engleske i Manchester Uniteda Rio Ferdinand mogao bi se na teren vratiti nešto prije nego se to očekivalo.

Stoper Gordog Albiona definitivno neće biti u sastavu Engleske tokom kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo koju njegova selekcija igra 12. septembra protiv Hrvatske, ali bi se mogao naći u sastavu Manchester Uniteda za meč sa Tottenhamom tri dana kasnije.

"Dobro se oporavljam za sada. Čini mi se da oporavak teče nešto brže od očekivanog. Posljednjih nekoliko dana zaista sam naporno trenirao i očekujem da ću brzo biti opet u pogunu", kazao je Rio Ferdinand.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.