River Plate Trezeguetov novi klub?
Gdje će Francuz nastaviti karijeru?

Francuz traži novu destinaciju

River Plate Trezeguetov novi klub?

Edmir Škorić

Francuz David Trezeguet nedavno je napravio svoju konačnu odluku i na kraju sezone napustit će Torino, a u kandidaturu za njegov novi klub uključio se i argentinski River Plate, pišu italijanski mediji.

Poslije deset uspješnih godina napadač David Trezeguet napustit će Juventus, a njegovo novo odredište, još uvijek, nije poznanica. Broj potencijalnih novih klubova Francuza u posljednjih nekoliko sedmica sve više raste.

Najnoviji izvještaji iz Italije donose mogućnost da se Trezeguet pridruži argentinskom River Plateu. Naime, i sam Francuz nedavno je izjavio kako je zainteresiran za odlazak u južnoamerički klub.

"River? Oni su jako dobar klub, i ne mislim kako bi mnogo igrača odbilo priliku igrati u njemu."

Ipak, male su šanse da francuski napadač koji ima argentinsku putovnicu zaigra za River Plate, jednostavno zbog činjenice da oni, možda, neće moći ispuniti njegove novčane zahtjeve.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.