Rizvan: Nismo slabiji od GOŠK-a, idemo po dobar rezultat

Napadač Podgrmeča

Rizvan: Nismo slabiji od GOŠK-a, idemo po dobar rezultat

Nogometaši Podgrmeča u okviru 28. kola Prve lige FBiH gostuju u Gabeli gdje će odmjeriti snage sa ekipom GOŠK-a.

Biti će ovo veoma teška i neizvjesna utakmica za obje ekipe koje imaju isti broj bodova (36), a s tim se slaže i napadač Podgrmeča Ahmed Rizvan.

"Imamo isto bodova kao i domaći GOŠK i realno nismo ništa slabiji od njih. Očekuje nas izuzetno teška utakmica, ali mi u Gabelu putujemo maksimalno spremni i učinit ćemo sve da napravimo pozitivan rezultat koji bi nam povećao šanse za opstanak“, kazao je za Rizvan za SportSport.ba.

Trener Podgrmeča Benjamin Ključanin u ovom susretu neće moći računati na Međedovića i Karića koji se žale na povrede, a umjesto njih šansu će dobiti igrači iz juniorskog pogona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.